Daily Mail a prezentat o statistică, din care reiese că Paul Pogba de la Manchester United este jucătorul care a mers cel mai mult pe teren, dintre toţi mijlocaşii din Premier League.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Pogba a parcurs 322 de kilometri în acest sezon, fiind pe locul 16 din 79 de mijlocaşi monitorizaţi. Din timpul petrecut pe teren, o proporţie de 64 la sută a fost la pas, fiind pe locul I la acest capitol. A alergat 22 la sută din timp (locul 78), a alergat uşor 7 la sută (locul 66), a alergat alert 2 la sută (locul 48) şi a sprintat 0,36 la sută (locul 34).

Francezul a fost criticat de foarte mulţi specialişti pentru modul cum evoluează, între aceştia numărându-se şi fostul jucător al lui Manchester United Roy Keane

"Tipul este un băiat talentat, dar spunem mereu acelaşi lucru, de câte ori l-am văzut în meciuri că nu sprintează sau aleargă înapoi. El vorbeşte de limbajul corpului, dar îşi ridică mâinile în aer. El este o mare problemă la United", a spus Keane.

Asociaţia fotbaliştilor profesionişti (PFA) a surpins pe toată lumea când a anunţat, joi, echipa sezonului din Premier League, în care, în afara jucătorilor de la primele două clasate, Manchester City şi Liverpool, şi-a făcut loc doar Paul Pogba (Manchester United). Foarte mulţi comentatori au considerat că Pogba nu avea ce căuta între cei mai buni jucători ai sezonului.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.