Cristiano Ronaldo, acuzat că a încălcat regulile anti-Covid, poate face ce vrea în viaţa sa privată, a declarat, vineri, antrenorul echipei Juventus Torino, Andrea Pirlo.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Ronaldo era liber, el face ce vrea în particular. În afara terenului, jucătorii sunt cetăţeni liberi şi fiecare trebuie să-şi asume responsabilitatea", a declarat Pirlo.

Cristiano Ronaldo a încălcat restricţiile privind deplasările impuse în lupta împotriva Covid-19 şi a mers într-o staţiune de schi.

Atacantul portughez s-ar fi dus la Courmayeur, la 150 de kilometri la nord-vest de baza de cantonament a clubului Juventus, pentru a participa la aniversarea iubitei sale, Georgina Rodriguez.

Georgina Rodriguez, care a împlinit miercuri 27 de ani, ar fi postat un filmuleţ al cuplului pe Instagram. Ea a scos apoi video-ul, dar deja fusese preluat de mai multe site-uri.

Potrivit La Gazzetta dello Sport, Ronaldo şi Georgina au petrecut noaptea de marţi la un hotel din Courmayeur, iar a doua zi au schiat, înainte de a reveni la Torino.

Conform regulilor italiene împotriva coronavirusului, cei doi nu ar fi trebuit să plece din Torino. Ei nu doar că au părăsit oraşul, ci şi regiunea Piemonte, pentru a merge în regiunea vecină Val d'Aosta, unde se află Courmayeur.

Cei doi riscă o amedă de câte 400 de euro.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.