Mijlocaşul Mihai Pintilii a declarat, joi, că va mai juca atât timp cât va putea, dar îşi doreşte să vină din urmă un jucător tânăr care să-l înlocuiască.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Mă bucur că am mulţumit publicul, mă bucur pentru jucătorii care au marcat pentru că majoritatea sunt tineri, poate aşa prind încredere şi nu vor mai avea nicio emoţie. E un pas important, acum urmează meciurile din campionat şi trebuie să câştigăm pentru a urca în clasament cât mai repede. A fost neglijenţa mea că am luat roşu şi am primit trei etape de suspendare (n.r. - în campionat), neştiind că voi primi trei etape, aşa mult. Dar mă bucur că am câştigat în Europa, e un pas important. Mă bucur de încrederea pe care mi-o dă staful, că sunt sănătos şi o să joc cât mai pot. Când nu mai pot ridic mâna şi îi las pe cei tineri. Sper să vină cât mai repede un jucător din urmă care să mă înlocuiască şi să fie linişte la echipă. Runda următoare vom întâlni un advesar la fel de dificil, dar trebuie să avem încredere, suntem cap de serie şi trebuie să mergem să jucăm doar la victorie şi asta ne va da încredere pentru următoarele meciuri", a declarat Pintilii, la Pro X. 

Formaţia FCSB a învins, joi seară, pe Arena Naţională, cu scorul de 4-0 (1-0), echipa Rudar Velenje, în manşa secundă a turului doi preliminar al Ligii Europa, şi s-a calificat în runda următoare a competiţiei, în care va întâlni echipa lui Steliano Filip, Hajduk Split.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.