Pilotul portughez de motocros Paulo Goncalves de la echipa Hero a decedat, duminică, în timpul etapei a VII-a a Raliului Dakar, competiţie care are loc în Arabia Saudită, informează lesoir.be.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Pilotul de 40 de ani a fost victima unei căzături, la kilometrul 276 al probei speciale dintre Riyad şi Wadi Al-Dawasir.

Potrivit organizatorilor, sportivul a fost găsit în stare de inconştienţă şi în stop cardio-respirator de echipa medicală ajunsă la locul accidentului. După o încercare de resuscitare, el a fost transportat cu elicopterul la spitalul din Layla, unde a fost constatat decesul.

După şase etape, portughezul ocupa locul 46 în clasamentul general.

Paulo Goncalves, campion mondial de rally cross country, în 2013, a ocupat locul al doilea la ediţia din 2015 a Raliului Dakar, după spaniolul Marc Coma. El participa a XIII-a oară la această competiţie. A debutat în 2006 şi a terminat de patru ori în Top 10.

După cinci ani la Honda, Goncalves trecuse, din acest an, la echipa constructorului indian de motociclete şi scutere Hero.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.