Tehnicianul echipei FCSB, Anton Petrea, a declarat duminică seară, după meciul cu Academica Clinceni, scor 0-1, că jucătorii săi au “abuzat” de acţiuni individuale şi nu au avut o viteză de joc aşa cum şi-ar fi dorit.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Am făcut o partidă mai puţin reuşită. Am avut de suferit la capitolul agresivitate. N-am avut o viteză de joc aşa cum ne-am dorit, să avem o dinamică mai bună. Abuzăm de acţiuni individuale. Am primit gol din fază fixă în condiţiile în care începusem bine repriza a doua. Din minutul 60 nu cred că s-a mai jucta fotbal. Au juc-tori cu experienţă care au ştiut să întrerupă jocul. Jocul colectiv este cel mai important şi trebuie să găsim soluţii şi prin combinaţii, nu numai prin acţiuni individuale”, a spus Petrea la Digi Sport.

Formaţia FCSB, lider în clasament, a fost învinsă, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (0-0), de echipa Academica Clinceni, într-un meci din etapa a XXII-a a Ligii I. Academica este pe locul cinci în clasamentul primului eşalon. Golul a fost marcat de Jutric, în minutul 60.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.