Atletul Petre Rezmiveş s-a calificat direct, sâmbătă, în semifinalele probei de 60 de metri, după ce s-a clasat pe locul al treilea în seria a doua, la Campionatele Europene indoor, de la Glasgow.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Petre Rezmiveş a alergat cursa de 60 de metri cu timpul de 6,77 secunde şi s-a clasat pe locul al treilea, obţinând astfel şi calificarea direct în semifinale.

În prima serie, Alexandru Terpezan a încheiat pe locul 6 (6,92 secunde), iar în cea de-a patra, Ionuţ Neagoe a fost pe locul 7 (6,88 secunde).

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Tot sâmbătă, Alina Rotaru s-a calificat direct în finală la săritura în lungime, cu o reuşită de 6,66 metri. A doua reprezentată a României, tot în grupa A, Florentina Iuşco, a reuşit 6,52 metri din prima încercare (cea mai bună performanţă personală a sezonului) şi continuă competiţia pentru calificarea în finală.

Sâmbătă mai concurează Bianca Răzor, în semifinale la 800 metri, şi Andreea Baboi (serii, 60 metri).

Vineri, în prima zi a competiţiei de la Glasgow, au obţinut calificarea în finală Claudia Bobocea la 1.500 metri şi Daniela Stanciu la înălţime, respectiv Bianca Răzor în semifinale la 800 metri.

Au ratat calificarea mai departe Dorin Andrei Rusu (1.500 metri), Andrei Gag (aruncarea grutăţii), Andrea Mikloş (400 metri, cu cea mai bună performanţă personală). De asemenea, la 3.000 metri, Claudia Bobocea nu a mai luat startul din motive medicale.

Campionatul European indoor de la Glasgow se află la cea de-a 35-a ediţie, iar următoarea, în 2021, va avea loc în Polonia, între 5-7 martie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.