Atletul Petre Rezmiveş a ratat, sâmbătă seară, calificarea în finala probei de 60 de metri, după ce s-a calificat pe locul 7 în seria a doua, la Campionatele Europene indoor, de la Glasgow.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Petre Rezmiveş a încheiat cursa de 60 de metri cu timpul de 6,81 secunde, cu care s-a clasat pe locul 7 în seria a doua semifinală.

Tot sâmbătă, Alina Rotaru şi Florentina Marincu Iuşco s-au calificat în finală la săritura în lungime, cu 6,66 metri, respectiv 6,52 metri. La 60 de metri, Alexandru Terpezan şi Ionuţ Neagoe, precum şi Andreea Baboi nu au trecut de serii.

De asemenea, Bianca Răzor a ratat finala la 800 de metri.

Vineri, în prima zi a competiţiei de la Glasgow, au obţinut calificarea în finală la 1.500 metri Claudia Bobocea, respectiv Daniela Stanciu la înălţime, iar Bianca Răzor în semifinale la 800 metri.

Au ratat calificarea mai departe Dorin Andrei Rusu (1.500 metri), Andrei Gag (aruncarea greutăţii), Andrea Mikloş (400 metri, cu cea mai bună performanţă personală). De asemenea, la 3.000 metri, Claudia Bobocea nu a mai luat startul din motive medicale.

Campionatul European indoor de la Glasgow se află la cea de-a 35-a ediţie, iar următoarea, în 2021, va avea loc în Polonia, între 5-7 martie.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.