Atacantul Adrian Păun a declarat, joi seară, că jucătorii de la CFR Cluj trebuie să uite cât mai repede meciul pierdut cu Lazio, scor 0-1, şi să se concentreze la partida cu Celtic Glasgow, care va fi extrem de grea.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Va fi foarte greu cu Celtic, dar sper să câştigăm. Celtic nu vine să se dea la o parte, depinde de noi cum vom trata acel meci. Toţi suntem supăraţi, dar trebuie să uităm acest meci cât mai repede. În această seară atât s-a putut, am fi putut scoate un egal, dar asta este", a declarat Păun.

CFR Cluj a fost învinsă, joi, în deplasare, cu scorul de 1-0 (1-0), de Lazio, în etapa a V-a a Ligii Europa, penultima. Clujenii trebuie să obţină cel puţin un rezultat de egalitate, la 12 decembrie, în meciul de acasă, cu Celtic, pentru a se califica în 16-imi. Echipa scoţiană a câştigat Grupa E.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.