Fotbalistul dinamovist Paul Anton a declarat, miercuri seară, după meciul cu FCSB, scor 0-1, că Dinamo ar fi putut să înscrie şi că un rezultat echitabil ar fi fost o remiză.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Am întâlnit un adversar bun. FCSB a reuşit să marcheze repede şi să aibă linişte în joc. Şi-au creat pe spaţii anumite situaţii. Pe final puteam şi noi să marcăm. Era un rezultat echitabil egalul. În trei zile avem din nou un meci foarte important şi pe urmă avem revanşa în Cupă. Avem încredere. Ocaziile lor au venit după ce noi trebuia să riscăm mai mult. Am avut şi noi situaţii. Nu ne-au dominat sau au fost foarte buni. Au fost mai lucizi. Păcat că suporterii nu au putut să fie prezenţi alături de noi. Normal că sunt meciuri foarte importante, în astfel de meciuri te motivezi de la sine”, a spus Anton la posturile care transmit Liga I.

Întrebat dacă speră la play-off, el a răspuns: “Bineînţeles, de ce nu?”

FCSB a învins, miercuri, în deplasare, cu scorul de 1-0 (1-0), echipa Dinamo, în etapa a XXI-a a Ligii I. Gazdele au jucat în inferioritate numerică, din mintul 79, când a fost eliminat Steliano Filip. Golul a fost marcat de Tănase, în minutul 9.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.