Patru juniori ai clubului Montpellier din Ligue 1 au testaţi pozitiv cu noul coronavirus, informează presa franceză.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ei au fost testaţi în timpul unui stagiu de pregătire efectuat la Mende, localitate situată la circa 200 de kilometri nord de Montpellier, a anunţat Agenţia Regională de Sănătate (ARS).

Doi dintre ei, care au prezentat simptome, au fost izolaţi încă de joi. Ceilalţi doi au fost plasaţi în carantină a doua zi, după ce au efectuat un test. În prezent, ei sunt cazaţi într-un hotel din Mende.

Tinerii din Montpellier se antrenează încă de la începutul săptămânii trecute pe stadionul din Mende. ARS a identificat persoanele care au fost în contact cu cei patru. În total, 120 de persoane urmează să fie testate, luni, la stadionul din Mende.

Clubul Montpellier nu a confirmat aceste informaţii, dar echipele sale sub 16 ani şi sub 17 ani se antrenează în prezent în regiune.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.