Patru fani bulgari au fost reţinuţi după incidentele rasiste de la meciul Bulgaria - Anglia din preliminariile Euro-2020, au anunţat autorităţile din ţara vecină.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Aceştia au fost reţinuţi după o acţiune a poliţiei desfăşurată în noaptea de marţi spre miercuri, în capitala bulgară. Potrivit autorităţilor, au fost identificaţi şi alţi suporteri implicaţi în incidentele rasiste, care sunt din provincie şi din localităţi din apropiere de Sofia.

Poliţia bulgară continuă cercetările în acest caz.

Meciul Bulgaria - Anglia, scor 0-6, disputat luni seară, în preliminariile CE-2020, a fost întrerupt de două ori din cauza insultelor rasiste. Cei vizaţi de insultele rasiste au fost fundaşul Tyrone Mings şi atacanţii Marcus Rashford şi Raheem Sterling. Fanii bulgari au imitat sunete de maimuţă, au făcut salutul nazist şi i-au batjocorit pe jucătorii oaspeţi.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.