Tehnicianul Corneliu Papură a declarat, vineri seară, că Universitatea Craiova ar fi meritat să câştige meciul cu FC Argeş, încheiat la egalitate, scor 1-1, în Liga I.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Chiar meritam să  câştigăm, am avut ocazii mari, dar nu am reuşit să le fructificăm. Avemaşteptări mai mari, avem pretenţii de la fiecare jucător", a declarat Papură la Digisport.

Întrebat despre posibila venire al lui Laurenţiu Reghecampf la Craiova, Papură a spus: "Nu ştiu nimic dacă vine Reghecampf sau ce se va întâmpla. Eu ştiu că atât timp cât mi se dă încredere trebuie să muncesc. Regulile sunt foarte clare, nu e nimic nou sub soare. În general, antrenorul plăteşte. Nu-mi place să vorbesc ipotetic, vom vedea la timpul potrivit despre ce este vorba”.

Formaţia Universitatea Craiova a încheiat la egalitate, scor 1-1 (0-0), meciul susţinut, vineri seară, pe teren propriu, în compania echipei FC Argeş, în etapa a XX-a a Ligii I.

Pentru Universitatea Craiova a marcat Mamut, în minutul 64, în timp ce pentru FC Argeş a înscris Malele '68.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.