Oficialii clubului Lazio s-au arătat nemulţumiţi de faptul că atacantul Cristiano Ronaldo, vedeta echipei rivale Juventus, poate să se antreneze liniştit în Portugalia, pe Insula Madeira, informează lequipe.fr.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Am impresia că există un pic de favoritism. Mă refer la jucătorii din străinătate care vor avea ocazia să se întoarcă şi să-şi reia antrenamentele, la fel ca jucătorii lui Lazio. Dar mica diferenţă este că <biancocelesti> au rămas în casele lor. Din Portugalia, am văzut chiar imagini magnifice cu antrenamentele lui Ronaldo pe un frumos teren de fotbal. Ei se antrenează liniştiţi în străinătate, dar noi nu putem (...) Să spunem că alţii au fost puţin mai avantajaţi", a declarat purtătorul de cuvânt al clubului Lazio, Arturo Diaconale la Radiosei, post pro-Lazio, citat de Gazzetta dello Sport.

În Italia, jucătorii nu au voie să se antreneze până la expirarea stării de urgenţă, la 3 mai. După izbucnirea crizei sanitare provocate de Covid-19, Ronaldo a plecat în ţara lui natală, iar presa portugheză a publicat imagini cu atacantul antrenându-se pe Estadio Nacional de Madeira.

Juventus şi Lazio sunt în fruntea clasamentului Serie A, fiind despărţite doar de un punct.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.