Ministrul Tineretului şi Sportului, Eduard Novak, a scris, miercuri, pe Facebook, că doreşte ca prin sport să se consolideze şi dezvolte comunităţile, având în acest sens strategia sportului maghiar.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Sportul este o metodă foarte eficientă de a consolida şi dezvolta comunităţile. Am văzut cum funcţionează acest lucru în cazul Ungariei şi de aceea îmi doresc să dezvoltăm strategia noastră bazându-ne pe strategia sportului maghiar, să fim cât mai rapizi, să avem această strategie finalizată până la sfârşitul anului. Trebuie să fim pragmatici, să lăsăm deoparte discriminarea, în sport unicul limbaj trebuie să fie performanţa", a scris Novak pe Facebook.

Singurul campion paralimpic din istoria României, Eduard Novak, în vârstă de 44 de ani, a fost învestit la 24 decembrie în funcţia de ministru al Tineretului şi Sportului în Guvernul condus de Florin Cîţu.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.