Liderul ATP, sâbul Novak Djokovici, l-a învins, sâmbătă, cu scorul de 4-6, 7-6 (6), 6-4, pe argentinianul Juan Martin Del Potro, locul 9 ATP, calificându-se în semifinalele turneului de 1.000 de puncte de la Roma.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În tie-break-ul setului secund, argentinianul a condus cu 6-4, dar nu a fructificat niciuna dintre cele două mingi de meci avute. Djokovici s-a impus după un meci de trei ore şi va evolua în penultimul act cu un alt argentionian, Diego Schwartzman, locul 24 ATP, care a trecut, vineri, cu 6-4, 6-2, de japonezul Kei Nishikori, locul 6 ATP, în aproape o oră şi jumătate de joc.

În cealaltă semifinală se vor întrece grecul Stefanos Tsitsipas, locul 7 ATP, care a beneficiat de retragerea elveţianului Roger Federer, locul 3 ATP, şi spaniolul Rafael Nadal, locul 2 ATP, care l-a învins, cu 6-4, 6-0, pe compatrioptul său, Fernando Verdasco, locul 38 ATP.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.