Liderul ATP, sârbul Novak Djokovici, a fost învins, vineri, cu scorul de 3-6, 7-6 (6), 6-4, de spaniolul Roberto Bautista Agut, locul 24 ATP şi cap de serie numărul 7, în semifinalele turneului de 250 de puncte de la Doha, cu premii de 1,3 milioane de dolari.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Bautista Agut s-a impus după un meci care a durat două ore şi 35 de minute. Pentru el, aceasta a fost a doua victorie obţinută în faţa lui Djokovici din nouă întâlniri şi a patra împotriva unui jucător din Top 5 ATP. Sârbul nu a jucat anul trecut în Qatar, dar a câştigat ediţiile din 2016 şi 2017.

Djokovici a avut în partea a doua a anului 2018 cinci finale consecutive jucate.

La Doha, în cealaltă semifinală, cehul Tomas Berdych, locul 71 ATP, beneficiar al unui wild card, l-a întrcut, cu scorul de 7-6 (6), 6-3, pe italianul Marco Cecchinato, locul 20 ATP şi cap de serie numărul 4, într-o oră şi jumătate de joc.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.