Presa engleză scrie că gruparea Nottingham Forest caută un portar pentru a-l înlocuit pe Costel Pantilimon, ale cărui evoluţii au fost considerate nesigure.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit nottinghampost.com, "pădurarii" vor încerca să obţină transferul lui Karl Darlow de la Newcastle United. 

Darlow a jucat la Nottingham Forest până în 2014, când a fost transferat la formaţia Newcastle United. Pentru aceasta din urmă, portarul a apărat de 58 de ori, dar numai o dată în acest sezon, chiar în meciul împotriva fostei sale echipe, pierdut cu 1-3, în Cupa Ligii.

Forest va trebui să facă faţă concurenţei liderului Leeds United pentru transferul portarului de 28 de ani, care este evaluat la patru milioane de lire sterline.

Pantilimon a apărat în toate cele 23 de jocuri disputate de Nottingham Forest în acest sezon de Championship. Deşi atât coechipierii săi, cât şi antrenorul Aitor Karanka şi-au exprimat încrederea în internaţionalul român, fanii şi mass-media l-au criticat.

Suporterii îi reproşează românului mai ales jocul de picior, în momentele în care repune balonul în circulaţie, şi modul în care colaborează cu fundaşii "pădurarilor".

Forest a pierdut, sâmbătă, pe teren propriu, ultimul meci din campionat, scor 0-1, cu Queens Parks Rangers şi s-a îndepărat puţin de locul 6, ultimul care asigură participarea la barajul pentru promovarea în Premier League. Nottingham este pe locul 7, cu 35 de puncte, la trei puncte de locul 6, ocupat de Sheffield United.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.