Jucătorul Noah Okafor, de la clubul austriac Red Bull Salburg, a semnat sâmbătă un contract cu echipa italiană AC Milan.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Gruparea din Serie A a anunţat evenimentul pe site-ul oficial: „AC Milan este încântat să anunţe că Noah Arinzechukwu Okafor s-a alăturat clubului, venind de la FC Red Bull Salzburg. Atacantul elveţian a semnat un acord cu rossoneri, acord care va dura până la 30 iunie 2028.

Născut la Binningen (Elveţia), la 24 mai 2000, Noah s-a dezvoltat la echipa de tineret a clubului FC Basel şi a debutat la profesionişti în 2018. El a marcat şapte goluri în 54 de meciuri cu FC Basel, câştigând o Cupă a Elveţiei. S-a mutat apoi la Salzburg, în ianuarie 2020, unde a contorizat 110 apariţii şi a marcat 34 de goluri. A câştigat patru titluri în Bundesliga austriacă şi trei Cupe ale Austriei cu Die Roten Bullen. La echipa naţională, Noah a adunat 14 selecţii şi a marcat de două ori pentru Elveţia. La AC Milan, Noah Okafor va purta tricoul cu numărul 17”, scrie în comunicatul publicat pe site-ul oficial al grupării milaneze.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.