Nick Bollettieri, unul dintre pionerii conceptului pregătirii jucătorilor de tenis în şcoli specializate, a apreciat că mobilitatea Simonei Halep este cea mai bună pe care a văzut-o la o jucătoare de tenis

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Felicitări campioanei de la Wimbledon, Simoan Halep! O performanţă spectaculoasă. Cea mai bună mobilitate pe care am văzut-o la o jucătoare. Bravo, Darren Cahill şi Ion Ţiriac, pentru înţelepciunea şi susţinerea voastră", a scris el pe Twitter.

 

Simona Halep, locul 7 WTA, a câştigat turneul de la Wimbledon, al doilea grand slam din carieră, după ce a învins-o, sâmbătă, în finală, cu scorul de 6-2, 6-2, pe americanca Serena Williams, locul 10 WTA, după numai 55 de minute de joc.

Prin academia lui Bollettieri au trecut mai jucători de tenis, ca Andre Agassi, Jim Courier, Monica Seles, Mary Pierce, Maria Şarapova, Daniela Hantuchová, Jelena Jankovici, Sabine Lisicki, Sara Errani, Tommy Haas, Max Mîrnîi, Xavier Malisse, Venus Williams, Serena Williams, Martina Hingis, Anna Kournikova, Marcelo Ríos şi Kei Nishikori. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.