Antrenorul echipei PSG, Thomas Tuchel, l-a criticat pe jucătorul brazilian Neymar, care a lovit un spectator la festivitatea de premiere după finala Cupei Franţei, informează lefigaro.fr.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Nu-mi place deloc. Nu este posibil să faci aşa ceva, pur şi simplu nu este posibil. Nu este uşor să urci scările (n.r. - la tribuna oficială) după o înfrângere. Este foarte dificil, pentru mine, pentru toată lumea. Trebuie să acceptăm. Dacă pierdem, tebuie să arătăm respect, Întotdeauna este nevoie de aşa ceva. Nu este posibil să intri într-o altercaţie cu un spectator", a declarat antrenorul german.

Formaţia Rennes a învins, sâmbătă, pe Stade de France, echipa Paris Saint-Germain, la lovituri de departajare, scor 6-5, şi a câştigat Cupa Franţei, primul său trofeu după 48 de ani.

Parizienii au condus cu 2-0 prin golurile marcate de Alves (13) şi Neymar (21), însă Rennes a revenit şi a egalat prin Kimpembe (40-autogol) şi Mexer (66).

La loviturile de departajare, Nkunku a ratat astfel că Rennes a câştigat primul său trofeu după 48 de ani.

La festivitatea de premiere, când urca în tribuna oficială, Neymar a fost provocat de un spectator, iar fotbalistul echipei PSG l-a lovit în faţă. Fanul i-ar fi cerut internaţionalului brazilian să înveţe fotbal.

"Am reacţionat rău? Da. Dar nimeni nu poate rămâne indiferent", s-a apărat Neymar pe Instagram.

Pentru gestul său, Neymar riscă o suspendare drastică.

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.