Naţionala de handbal masculin tineret a obţinut două victorii şi o înfrângere la turneul Winter Cup, de la Baia Mare, la care au mai participat echipele under 21 Pick Szeged şi FTC Budapesta, precum şi Minaur, cea din urmă cucerind trofeul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Tricolorii mici" au obţinut victorii cu echipele din Ungaria, dar s-au înclinat, duminică, în faţa gazdelor de la Minaur Baia Mare.

România under 21 a învins, vineri, pe Pick Szeged, cu 32-23, sâmbătă a câştigat cu FTC Budapesta, scor 35-26, iar duminică a pierdut disputa cu Minaur Baia Mare, scor 23-28.

Alte rezultate: Minaur – Pick Szeged 40-26 şi Minaur – FTC Budapesta 36-25. Ultimul meci al turneului are loc, tot duminică, între cele două echipe ungare. Cu trei victorii, Minaur Baia Mare şi-a adjudecat trofeul Winter Cup.

Festivatatea de premiere va include şi distincţii pentru cel mai tehnic jucător, cel mai bun portar şi golgheterul competiţiei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.