Fotbalistul echipei Manchester City, Nathan Ake, a anunţat în social media că tatăl său a murit la câteva minute după ce l-a văzut înscriind în Liga Campionilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Ultimele săptămâni au fost cele mai dificile din viaţa mea, tata a fost foarte bolnav şi nu mai era posibil niciun tratament. Am avut norocul de a avea susţinerea logodnicei mele, familiei şi prietenilor. Ieri, după o perioadă dificilă, am înscris primul meu gol în Liga Campionilor şi după doar câteva minute el a trecut în nefiinţă, cu mama mea şi fratele meu alături. Poate aşa a fost să fie, să mă vadă jucând era mereu pentru el un motiv de mândrie şi îl făcea fericit. Ştiu că eşti mereu cu mine, vei fi mereu în inima mea şi acesta a fost pentru tine, tata”, a scris Ake, joi, pe Instagram.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Nathan Aké (@nathanake)

Miercuri seară, Manchester City a învins Leipzig cu scorul de 6-3, în grupele Ligii Campionilor, meci la care Ake a marcat în minutul 16.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.