Echipa italiană Napoli a refuzat în ultimele zile două oferte pentru atacantul nigerian Victor Osimhen. Ofertele au venit din partea grupării saudite Al-Hilal.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Al-Hilal îşi intensifică eforturile pentru transferul atacantului nigerian Victor Osimhen, de la Napoli, golgeterul campionatului italian în sezonul 2022-2023.

Astfel, în cursul zilei de luni, clubul saudit a trimis echipei italiene două oferte: prima de 120 de milioane de euro, iar a doua de 140 de milioane de euro. Conducerea lui Napoli a respins ofertele, aşteptând între timp ca Osimhen să accepte prelungirea contractului cu echipa campioană a Italiei.

Osimhen şi agentul său se află în discuţii cu Napoli, iar jucătorul nu a luat în considerare cele două oferte saudite, a scris luni cotidianul italian Gazzetta dello Sport. Potrivit presei din peninsulă, noul acord propus de Napoli lui Osimhen ar fi un contract până în 2027, cu un salariu net anual de 7 milioane euro şi cu o clauză de reziliere de 160 de milioane euro, prevedere pe care jucătorul şi agentul său nu au acceptat-o încă, ei solicitând ca valoarea maximă a clauzei să fie de 120 de milioane de euro.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.