Japoneza Naomi Osaka, locul 4 WTA şi cap de serie numărul 4, a învins-o, sâmbătă, cu scorul de 5-7, 6-4, 6-1, pe Su-Wei Hsieh din Taiwan, locul 27 WTA şi cap de serie numărul 28, calificându-se în optimile de finală ale Australian Open.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Osaka s-a impus după un meci care a durat aproape două ore şi va evolua în manşa următoare cu letona Anastasije Sevastova, locul 12 WTA şi cap de serie numărul 13, învingătoare, cu scorul de 6-3, 6-3, în 76 de minute, cu chinezoaica Qiang Wang, locul 21 WTA şi cap de serie numărul 21.

În drumul spre optimi, tot de trei seturi a avut nevoie şi ucraineanca Elina Svitolina, locul 7 WTA şi cap de serie numărul 6, câştigătoare cu scorul de 4-6, 6-4, 7-5, în faţa altei chinezoaice, Shuai Zhang, locul 42 WTA. Această partidă a durat două ore şi 55 de minute.

Svitolina va evolua în optimi cu învingătoarea dintre belgianca Elise Mertens, locul 14 WTA şi cap de serie numărul 12, şi americanca Madison Keys, locul 17 WTA şi cap de serie numărul 17.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.