Antrenorul FC Dinamo, Gheorghe Mulţescu, l-a criticat dur pe arbitrul Marcel Bîrsan după ce i-a eliminat doi jucători în meciul cu CFR Cluj.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Mă încearcă un sentiment de indignare, îmi vine să mă duc în pădure şi să încep să urlu, ca să mă liniştesc. Aşa ceva nu am întâlnit! Stai, că miroase a iz de Paszkany şi Mureşan. Un parfum... Este inimaginabil ce a putut să facă un om îmbrăcat în negru! Chiar că este predestinată culoarea asta. Jucătorii au fost extraordinari, să acopere terenul în opt inşi, ce pot să le spun mai mult? Cuvintele sunt prea sărace pentru ce au făcut ei astăzi. În rest, nu merită să mai discutăm. Aceşti arbitri nu sunt oameni. Ambele eliminări au fost injuste şi incorecte. Anton l-a împiedicat de la spate, poţi să dai lovitură liberă, fault, dar să dai cartonaş galben fără intenţie, fără nimic? În repriza a doua, a fost aceeaşi fază la ei şi nu a mai dat. Situaţia este tragică, de ce să nu recunoaştem, dar o să vedem cu cine jucăm. Ne adunăm, nu ne predăm. Nu mor câinii când vor alţii. (n.r. - despre portarul norvegian care a debutat la Dinamo) Când a fost transferat, a fost un cor al ciocănitorilor, al clevetitorilor, că ce caută un asemenea portar. Când ai numai copii portari ai nevoie şi experienţă. Şi-a aşteptat rândul, ca să vedeţi ce portar de clasă am luat", a declarat Mulţescu, la microfonul televiziunilor care transmit Liga I.

CFR Cluj a învins, luni, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (0-0), echipa Dinamo, în etapa a XXIX-a a Ligii I, penultima a sezonului regulat. Dinamoviştii Paul Anton şi Florin Bejan au fost eliminaţi în minutele 31, respectiv 37. După acest succes, clujenii s-au apropiat la un punct de liderul FCSB.

A marcat: Omrani '80

Lider în clasament este FCSB, cu 64 de puncte, echipă urmată de CFR Cluj, cu 63 de puncte, de CS Universitatea Craiova, cu 57 de puncte, de Sepsi, 44 de puncte, de FC Botoşani şi Academica Clinceni, cu câte 41 de puncte.

Dinamo rămâne pe locul 14, cu 27 de puncte.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.