Atacantul Thomas Muller a declarat că Bayern Munchen a dominat FC Barcelona cu brutalitate la meciul câştigat, vineri seară, scor 8-2, în sferturile Ligii Campionilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Este o seară foarte specială. Am jucat într-un mod extraordinar. La victoria 7-1 cu Brazilia noi nu am avut atâta control. Noi am fost buni atunci, dar în seara asta am dominat cu brutalitate. Nu le-am lăsat niciun spaţiu mijlocaşilor lor. Voiam să-i dominăm şi am făcut o primă repriză extraordinară. Următorul meci începe de la 0-0 şi evident că echipele din faţa noastră sunt tot mai bune", a declarat Muller, desemnat jucătorul meciului.

Formaţia Bayern Munchen s-a calificat în semifinalele Ligii Campionilor, după ce a învins, vineri seară, la Lisabona, cu scorul de 8-2 (4-1), echipa FC Barcelona, în sferturile competiţiei.

Pentru Bayern Munchen au marcat Muller '4, '31, Perisic '22, Gnabry '28, Kimmich '63, Lewandowski '82 şi Coutinho '85, '89, în timp ce pentru FC Barcelona au punctat Alaba '7 (autogol) şi Suarez '57.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.