Mijlocaşul central al echipei Tottenham Moussa Sissoko a fost operat, marţi, la genunchiul drept şi va lipsi de pe teren mai multe luni, informează lequipe.fr.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Sissoko s-a accidentat la ligamentul colateral medial la meciul pierdut de Tottenham, scor 0-1, la 1 ianuarie, la Southampton, în etapa a XXI-a din Premier League.

Internaţionalul francez de 30 de ani ar urma să revină la antrenamente la începutul lunii aprilie.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Accidentarea lui Sissoko reprezintă o nouă "durere de cap" pentru antrenorul Jose Mourinho, care nu va putea conta în următoarele săptămâni nici pe Harry Kane, Hugo Lloris şi Ben Davies, de asemenea cu probleme medicale.

Nici selecţionerul Didier Deschamps nu îl va putea folosi pe Moussa Sissoko pentru amicalele din martie, cu Ucraina şi Finlanda.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.