Atacantul italian Mattia Montini va fi căpitanul echipei Dinamo la meciul cu FC Viitorul, în absenţa mijlocaşului Dan Nistor, a anunţat, sâmbătă, într-o conferinţă de presă, antrenorul "alb-roşilor", Eugen Neagoe.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Sunt trei jucători pe care nu ne putem baza la jocul de mâine, contra celor de la FC Viitorul. Corbu, care a revenit la echipă, Dan Nistor şi Brito nu vor face deplasarea, vor avea un program separat, vor avea antrenament de dimineaţă, au probleme medicale. Sperăm ca Brito şi Dan Nistor să fie apţi de joc la meciul următor, contra celor de la Craiova. Cunoaştem foarte bine adversarii, Viitorul este una dintre cele mai bune echipe din campionatul nostru, cu jucători valoroşi, chiar dacă mulţi dintre ei sunt foarte tineri. Chiar dacă au pierdut jucători, în fiecare an au venit alţii, pentru că sunt pregătiţi. Eu am mare încredere în jucătorii pe care îi am în lot, chiar dacă 11 dintre cei 18 jucători care vor face deplasarea la Constanţa sunt noi, doi copii care au revenit la echipă, Mihaiu şi Moldoveanu, iar ceilalţi nouă sunt jucători care au venit în această vară. Nu caut nicio scuză, trebuie să fim pregătiţi la ora jocului din toate punctele de vedere. Este un program de început de campionat foarte frumos, chiar dacă nu ni l-am dorit. Întâlnim în primele trei etape echipe care ne reprezintă în cupele europene (n.r. - FC Viitorul, CSU Craiova şi CFR Cluj), este cel mai frumos debut. Ar fi foarte important să începem cu o victorie, iar după jocul de mâine seară vom vedea câte puncte vom acumula. Mi-aş dori nouă puncte în primele trei etape, dar nu va fi uşor. Întâlnim cei mai puternici adversari, dar vom face totul pentru a câştiga. Montini va fi căpitanul echipei. Am discutat cu o parte dintre suporteri şi sunt lângă echipă, ne vor încuraja, ne vor susţine",a  declarat Neagoe.

Tehnicianul a afirmat că de la echipă nu va mai pleca niciun jucător, dar îşi doreşte să mai efectueze două transferuri.

"Nu există cuvântul play-out şi nici nu va exista în vestar. Sunt convins că vom ajunge în play-off şi când vom ajunge acolo, vom putea discuta şi despre cupele europene, ne vom gândi, normal, la un obiectiv mult mai îndrăzneţ. Sunt mulţumit de lotul pe care îl avem la dispoziţie, dar ne mai dorim doi jucători valaoroşi. Nu aş vrea să vă spun despre ce posturi este vorba. Sunt două posturi pe care dorim să fim mai puternici, nu să renunţăm la cineva. Nu vom mai renunţa la alţi jucători în acest moment", a precizat el. 

Directorul sportiv Ionel Dănciuelscu îşi doreşte ca suporterii să se întoarcă alături de echipă, deoarece la Dinamo s-au petrecut lucruri bune de când a venit Eugen Eeagoe.

"Sunt încrezător în ceea ce urmează să facem în acest campionat. Îmi doresc ca suporterii dinamovişti să fie alături de noi. Au fost divergenţe în trecut, dar sper ca prin jocul nostru să îi aducem aproape de noi. În această perioadă lucrurile arată bine. Spun asta pentru că am fost în cantonament, am văzut cum reacţionează echipa de când a venit Eugen aici. Venim după ani grei de suferinţă, spiritul lui Dinamo a trăit în special prin aceşti suporteri minunaţi, dar numai dacă vom fi uniţi vom putea răzbate în fotbalul românesc", a spus Dănciulescu.

Meciul FC Viitorul - Dinamo se va disputa, luni, de la ora 21.00, în prima etapă a Ligii I.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.