Monica Niculescu, locul 99 WTA, a fost învinsă, luni, cu scorul de 7-6 (3), 6-4, de americanca de 17 ani Amanda Anisimova, locul 87 WTA, în turul I al Australian Open.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Jucătoarea română de 31 de ani s-a înclinat după un meci care a durat o oră şi 38 de minute.

Pentru prezenţa pe tabloul principal al Australian Open, Niculescu va primi 75.000 de dolari australieni (47.000 de euro) şi 10 puncte WTA.

Ea a fost a doua sportivă din România care a intrat în concurs şi tot a doua care a părăsit competiţia în primul tur, după Sorana Cîrstea, învinsă cu 6-4, 6-1, de suedeza Rebecca Peterson.

Luni, în ultimul meci de pe terenul 5, Irina-Camelia Begu, locul 70 WTA, va da piept cu germana Andrea Petkovic, locul 63 WTA. Partidele au început la ora 02,00, iar întâlnirea Irinei Begu este a parta, după un meci de simplu masculin şi două de simplu feminin.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.