Comitetul de urgenţă al FRF a decis ca la meciurile organizate de FRF şi LPF să se ţină un moment de reculegere în memoria fostului preşedinte al federaţiei Mircea Pascu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"În conformitate cu dispoziţiile art. 49 din Statutul Federaţiei Române de Fotbal, Comitetul de urgenţă compus din Răzvan Burleanu – preşedinte FRF, Gino iorgulescu – prim-vicepreşedinte FRF, Octavian Goga – vicepreşedinte FRF: Aprobă, ca urmare a decesului domnului Mircea Pascu, fost preşedinte al FRF, deces survenit la data de 16.09.2020, ca înaintea partidelor din următoarea etapă a competiţiilor organizate de FRF şi LPF să se ţină un moment de reculegere. De asemenea, jucătorii vor evolua în jocurile anterior amintite cu banderole negre", a precizat FRF.

Mircea Pascu, fost preşedinte al Federaţiei Române de Fotbal, a încetat din viaţă, miercuri, la vârsta de 85 de ani.

Născut la 6 noiembrie 1934, la Petroşani, Mircea Pascu a fost conducător la cluburi precum Jiul Petroşani şi Corvinul, înainte ca în perioada 1983-1989 să îndeplinească rolul de vicepreşedinte FRF. A fost preşedintele FRF în 1990, începând din luna februarie şi până la alegerile din august. Ulterior a fost preşedinte la Rapid şi Poli Timişoara.

Pe plan internaţional, Pascu a fost membru al Comisiei de organizare a competiţiilor fotbalistice europene, membru în comisia de protocol FIFA, membru al Comisiei Fair-Play UEFA, fiind, de asemenea, numit membru de onoare al forului european.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.