Fundaşul Seabastian Mladen nu a pus pe seama amânării meciului cu FCSB înfrângerea suferită luni, afirmând că, dimpotrivă, echipele au fost avantajate, deoarece au avut o zi în plus pauză.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"A fost o repriză pe care am controlat-o în mare parte, am avut posesia mingii mai mult decât Steaua, dar a fost acel penalti care a făcut diferenţa. În a doua repiză nu am reuşit să ţinem la fel de bine centrul terenului. A fost un joc mai mult pe contre. Ştiam că nu trebuie să facem asta, pentru că le convenea celor de la Steaua. Azi, au fost mai buni ca noi şi au luat cele trei puncte. Mai avem două meciuri până la pauza competiţională şi trebuie să obţinem maximum. Dacă arbitrul a zis că a fost penalti, a fost penalti. Cazare am avut, ne-am dus direct la hotel. Aceleaşi condiţii au fost şi pentru cei de la Steaua, nu e o scuză pentru noi. Din contră, am avut o zi în plus de pauză, având în vedere că am jucat în cursul săptămânii, nu ne-a afectat cu nimic", a spus Mladen la Digi Sport.

Mijlocaşul Ionuţ Vînă a spus că înfrângerea de luni nu demoralizează echipa FC Viitorul, înaintea partidei cu liderul CFR Cluj.

"Eu zic că am controlat meciul în prima repriză, dar nu am înscris. Ei au avut acel penalti şi cred că acolo ne-am tăiat un pic din moral. În a doua repriză nu am mai avut aceeaşi posesie, aceeaşi consistenţă în joc şi a venit şi acea fază fixă. Ne-au bătut din două faze fixe. Nu comenetz arbitrajul, dacă dânsul a considerat că a fost penalti, aşa a fost şi nu vreau să comentez. Nu ne demoralizează acest meci, mai avem două partide în care să demonstrăm că a fost un accident şi poate scoatem şase puncte, de ce nu? Suntem singuar echipă care a învins CFR-ul, asta ne dă un moral bun pentru meciul următor, pe care-l jucăm acasă, o să avem publicul de partea noastră şi avem toate atuurile să scoatem un rezultat bun", a spus Vînă.

Formaţia FCSB a învins, luni seară, pe stadionul Nicolae Dobrin, din Piteşti, scor 2-0 (1-0), echipa FC Viitorul, într-o partidă din etapa a XIX-a a Ligii I. Au marcat Florin Tănase ’41 şi Lucian Filip ’77.

Meciul ar fi trebuit să se dispute duminică, de la ora 20.00, dar a fost amânat pentru luni din cauza ceţii.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.