Patronul FC U Craiova 1948, Adrian Mititelu, a anunţat că preparatorul fizic Dan Vasilică va rămâne antrenorul principal al echipei sale până în iarnă, când ar putea fi înlocuit cu un tehnician străin.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Nu vă ascund că avem la echipă un antrenor interimar care el a muncit cel mai mult la echipa asta. El este autorul moral al acestei echipe. Antrenamntele sale fizice sunt atât de bune şi le dă la jucători tonusul, dar şi posibilitatea ca ei să îşi etaleze şi mai bine valoarea pe teren. Un jucător care este pregătit foarte bine fizic poate să facă mult mai bine pe teren faţă de un fotbalist care nu este pregătit fizic. Dacă înainte de acest meci (n.r - jocul cu Petrolul) poate că încă nu eram hotărât sută la sută, după acest meci am luat decizia finală. Dan Vasilică va rămâne până în iarnă. Şi oricum, dacă discuţiile pe care le am cu unul sau altul dintre antrenori, dar momentan discuţiile sunt avansate cu unul singur, au avut nişte condiţii. Acest antrenor este o persoană foarte serioasă. Mi-a transmis că ar vrea să preia echipa la un moment zero, adică cum ar fi o pauză. Are nevoie să cunoască toţi jucătorii şi să studieze foarte bine lucrurile. Vrea să se înhame la o muncă la care nu vrea să fie tras apoi la răspundere. Nu vrea să dea vina pe cel care a pregătit echipa înaintea lui. Că a fost antrenată de Napoli sau că echipa a fost făcută de Trică. Aşa că îl vom păstra pe Dan Vasilică până în iarnă indiferent de ce se va întâmpla. Este un om care cunoaşte foarte bine lotul şi ştie toate metehnele jucătorilor. Este unul dintre cei mai vechi de aici de la club. Cel cu care am avut discuţii este un antrenor de afară, dar a mai antrenat prin România", a spus Mititelu, potrivit ediţie.ro.

Preparatorul fizic Dan Vasilică a fost numit antrenor principal al echipei FC U Craiova, la 13 octombrie, după ce italianul Nicolo Napoli şi-a reziliat contractul.

După nouă etape, nou-promovata U Craiova (opt jocuri) este liderul Ligii a II-a, cu 20 de puncte. Echipa olteană este urmată de Metaloglobus, cu 19 puncte, U Cluj şi ASU Poli Timişoara (8), cu câte 17 puncte.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.