Antrenorul AFC Hermannstadt, Vasile Miriuţă, s-a declarat foarte mândru de echipa sa, după victoria cu FC Viitorul, spunând că evoluţia jucătorilor săi îl face să se simtă iar antrenor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Sunt foarte fericit, am încheiat anul cu bine. Le mulţumesc băieţilor pentru ajutorul pe care mi l-au dat de când sunt aici. E munca lor, am făcut şi astăzi un meci foarte bun, chiar dacă Viitorul ne-a dominat teritorial. Ştiam că ne vor domina, că vor avea o posesie mai bună, ne-am apărat foarte bine, am avut două-trei situaţii de a marca, am marcat la prima. Am mai avut o ocazie prin Tătar. Sunt fericit, plecăm în vacanţă cu 28 de puncte şi trebuie să ne întărim când venim, pentru că toate echipele se vor întări şi va fi greu în lupta de la retrogradare. E prima dată în vinaţa mea de când antrenez, de zece anui, când am jucat acest sistem (n.r. - cu cinci fundaşi), dar mi-a dat seama că jucătorii se mulează pe acest sistem şi uite că ne-a ajutat Dumnezeu şi am avut rezultate bune. Nu am avut noroc la Dinamo, dar sunt un antrenor norocos. Dacă vom bate CFR, FCSB şi Craiova în primele trei meciuri, mă gândesc la play-off. Glumesc. Avem un program infernal în primele meciuri din noul an, dar ne gândim să rămânem în Liga I, ăsta e obiectivul la Sibiu. Vor pleca trei-patru jucători şi vor veni trei jucători, maximum patru. Nu vreau să stric echipa, pentru că am un nucleu foarte bun şi au demonstrat că merită să joace la Hermannstadt. Cu trei jucători avem acorduri verbale (n.r. - să vină la Sibiu). Voi fi foarte mulţumit dacă vor veni aceşti jucători. Sunt foarte mândru de băieţi şi această echipă mă face să mă simt iar antrenor. La Cluj, mă simt ca acasă, am antrenat aici de două ori şi chiar mă simt foarte bine şi s-a văzut şi azi că îmi aduce noroc Clujul", a declarat Miriuţă, la Digi Sport.

Formaţia FC Viitorul a fost învinsă, sâmbătă, în deplasare, cu scorul de 1-0 (1-0), de echipa Hermannstadt, într-un meci din etapa a XXI-a a Ligii I, ultima din acest an. Golul a fost marcat de Dumitriu, în minutul 12, cu un şut de la marginea careului.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.