Antrenorul echipei FC Hermannstadt, Vasile Miriuţă, a declarat, luni, că formaţia sibiană ar putea disputa meciurile de pe teren propriu la Piteşti.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Nu ştim încă unde vom juca acasă, probabil la Piteşti. La Târgu Mureş nu mai putem juca, asta e clar, la Cluj ne-au ajutat oamenii un meci, deci la Piteşti, cred. Jucăm acasă cu Craiova şi cu Iaşiul", a declarat Vasile Miriuţă, la Digi Sport.

Anul trecut, în prima parte a actualei ediţii de campionat, FC Hermannstadt a disputat partidele de pe teren propriu la Târgu Mureş, deoarece stadionul din Sibiu nu este omologat. Pentru că starea gazonului Stadionului Transil nu era corespunzătoare, sibienii au disputat ultima partidă de pe teren propriu din 2018, cu FC Viitorul, la Cluj-Napoca, pe Stadionul Dr. Constantin Rădulescu.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.