Selecţionerul Mirel Rădoi a declarat, joi seară, că meciul cu Macedonia de Nord a fost un thriller, subliniind că naţionalei României i-a trecut "glonţul pe la cap", după ce a fost egalată de la 2-0.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"A fost un thriller, mi s-a părut că totul merge prea uşor, ne-a trecut glonţul pe la cap. Vreau să-l felicit  pe Goran Pandev, este extraordinar ce face la vârsta lui.Eu am fost în permanentă legătură cu băieţii, cei din staf ştiau principiile. Mă  bucur că am putut fi alături de băieţi. Meritul nu este al meu deloc, ci doar al jucătorilor şi stafului. Este o seară minunată, dar în două minute am avut un black out total.  Am  ştiut că va fi ca la box,  cineva va marca. Dacă e să ne luăm după cele 80 deminute de azi la meciul  cu  Germania,  putem spera, dacă ne luăm dupăcele două minute, nu  avem nicio şansă", a declarat  Rădoi la Pro TV.

Reprezentativa României a învins, joi seară, pe Arena Naţională, cu scorul de 3-2 (1-0), selecţionata Macedoniei de Nord, în prima etapă a grupei J din preliminariile europene ale Cupei Mondiale din 2022.

Naţionala tricoloră a condus cu 2-0 şi a fost egalată apoi cu goluri înscrise într-un interval de două minute, dar Ianis Hagi a reuşit să aducă victoria înscriind spre final.

Au marcat Florin Tănase ’28, Valentin Mihăilă ’50 şi Ianis Hagi ’86 pentru tricolori, respectiv Ademi ’82 şi Trajkovski ’83 pentru oaspeţi.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.