Ministrul Tineretului şi Sportului, Eduard Novak, s-a întâlnit, marţi, cu primarul Capitalei, Nicuşor Dan, cei doi discutând şi despre situaţia Patinoarului Mihai Flamaropol.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
"Am avut astăzi o întâlnire cu domnul Nicuşor Dan, Primarul General al Capitalei, pe tema infrastructurii sportive la nivelul Bucureştiului, a viitorului sporturilor pe gheaţă – hochei, patinaj viteză (short track) şi patinaj artistic -, precum şi a unui proiect la care ţin foarte mult, de integrare prin sport a copiilor cu dizabilităţi. Am discutat despre situaţia juridică a Patinoarului “Mihai Flamaropol”, obiectiv a cărui finalizare este blocată de aproape doi ani, ca urmare a situaţiei litigioase complicate, precum şi despre dorinţa comună de găsire a unei soluţii prin care bucureştenii să poată beneficia cât mai curând de un patinoar funcţional", a notat ministrul pe Facebook.
 
 
Novak a subliniat că este încrezător că se vor găsi soluţii pentru sport şi pentru bucureşteni. "Deschiderea manifestată de ambele părţi, precum şi planurile de stabilire a unor noi întâlniri pe tema infrastructurii sportive, atât la nivelul Primăriei Generale, cât şi la nivelul altor autorităţi cu care putem colabora instituţional, îmi dau încredere că vom identifica cele mai bune soluţii în beneficiul sportului şi al bucureştenilor", a precizat ministrul.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.