Echipa de handbal masculin Minaur Baia Mare s-a calificat duminică, la Nicosia, în optimile de finală ale EHF European Cup, după ce a învins formaţia cipriotă Parnassos Strovolou, scor 29-24 (16-14), şi în manşa retur din turul 3 al competiţiei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În tur, sâmbătă, Minaur a câştigat cu scorul de 28-25 (15-13), iar cu dublă victorie şi 57-49 la general se califică în optimi.

Ambele manşe din turul 3 al EHF European Cup au avut loc la Nicosia, după ce ambele echipe şi-au dat acordul în acest sens.

Tot sâmbătă a jucat prima manşă din turul 3 şi CSM Bucureşti, scor 33-27 (18-14), cu turcii de la Spor Toto SK. Returul va avea loc la Bucureşti, în 20 decembrie.

Câştigătoarele din dubla manşă se vor califica în optimile de finală ale competiţiei, cu partide programate în februarie 2021.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.