Directorul sportiv al FCSB, Mihai Stoica, a declarat, joi, că îl aşteaptă pe atacantul Raul Rusescu să se decidă cât mai repede dacă va veni la echipa antrenată de nicolae Dică. Stoica a precizat că transferul lui Cristian Lopez nu mai este de actualitate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"S-a discutat cu Rusescu dacă vrea să vină. A avut nişte probleme acolo, îl aşteptăm cât mai repede, orice zi pierdută e o problemă şi pentru noi şi pentru el. În rest, nu suntem în discuţii cu niciun atacant. Au fost discuţii cu Cristian Lopez, a refuzat oferta noastră, am înţeles de la colaboratorii mei că agentul lui ne-ar fi căutat, dar din punctul nostru de vedere este tardiv. Din moment ce a refuzat o ofertă nu mai are sens să mai sune că nu are de ce", a declarat Stoica, la Pro X,

Despre meciul cu Rudar, Stoica a afirmat că nu poate reprezenta un test pentru FCSB din cauza faptului că adversarul a fost foarte slab.

"În opinia mea, acest meci nu are nicio relevanţă deoarece adversarul a fost modest, a fost undeva la nivelul ligii secunde la noi. Golurile au fost foarte frumoase, atitudinea a fost excelentă, numai că adversarul a fost slab. Nu ştim exact cum suntem la momentul acesta. Ceea ce este deranjant este faptul că am primit nouă cartonaşe galbene în această dublă. Cartonaşele galbene se contabilizează, este un viciu de regulament, pentru că sunt echipe care vin şi joacă direct în play-off, iar noi strângem din greu cartonaşe galbene. Sper ca jucătorii importanţi să nu acumuleze trei pentru că vor fi suspendaţi. A fost o mare explozie de bucurie pe bancă la golul lui Moruţan, pentru că tocmai spuneam că m-aş bucura să marcheze ca să spargă gheaţa şi să capete încredere, pentru că este un copil foarte muncitor şi foarte cuminte, asta-i lipsea. Golul e senzaţional, ceea ce a făcut Morţan la golul ăsta poate să facă împotriva oricărui adversar. Dar nu trebuie să ne entuziasmăm, pentru că o să întâlnim un adversar mult mai valoros decât Rudar, Hajduk, Viorel Tănase a fost la Sofia să vadă meciul cu Slavia Sofia. Vrem să mergem mai departe, nu vrem să ne gândim că va fi al doilea an fără FCSB în grupe", a afirmat Stoica.

Formaţia FCSB a învins, joi seară, pe Arena Naţională, cu scorul de 4-0 (1-0), echipa Rudar Velenje, în manşa secundă a turului doi preliminar al Ligii Europa, şi s-a calificat în runda următoare a competiţiei, în care va întâlni echipa lui Steliano Filip, Hajduk Split.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.