Antrenorul FC Barcelona, Ronald Koeman, nu îl va folosi pe Lionel Messi nici la meciul cu Ferencvaros, din Liga Campionilor, după ce a procedat în acelaşi fel la partida cu Dinamo Kiev.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Nu este obişnuit, dar în programul acestui sezon există două momente în care Leo se poate odihni, la Kiev (n.r. - împotriva echipei, Dinamo, săptămâna trecută, unde Barça a obţinut calificarea în optimile de finală, scor 4-0), şi mâine (n.r. - miercuri). Ne-am calificat deja şi asta a influenţat decizia mea, de a da o şansă altor jucători şi, de asemenea, pentru că meciul de sâmbătă (n.r. - împotriva promovatei Cadiz) este important pentru traiectoria noastră în La Liga. În restul sezonului, el (n.r. - Messi) nu va putea respira pentru că va trebui să jucăm în La Liga, Supercupa Spaniei, Copa del Rey", a afirmat antrenorul, care a ales să-i odihnească şi pe portarul german Marc-Andre ter Stegen şi pe mijlocaşul ofensiv brazilian Philippe Coutinho.

FC Barcelona întâlneşte, miercuri, de la ora 22.00, în depalsare, formaţia Ferencvaros, în etapa a V-a a Grupei G a Ligii Campionilor.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.