Starul argentinian Lionel Messi a declarat pentru presa spaniolă că a decis să semneze un contract cu gruparea Inter Miami, după despărţirea de Paris Saint-Germain.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Am decis să merg la Miami. Încă nu este înţelegerea făcută sută la sută, mai sunt câteva detalii de finalizat, dar aceasta este decizia pe care am luat-o”, a spus Messi pentru Sport şi Mundo Deportivo.

El a precizat că a fost ofertat de o echipă din Europa, dar nu a luat-o în calcul. “Nici măcar nu am evaluat-o, pentru că în Europa ideea mea era să merg doar la Barcelona. După ce am câştigat Cupa Mondială şi nu a existat posibilitatea să merg la Barca, era momentul să merg în campionaatl american pentru a trăi altfel fotbalul. Evident, cu aceeaşi responsabilitate şi cu aceeaşi dorinţă de a câştiga, dar cu mai multă linişte sufletească”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.