Sportivii Barbara Hagianu şi Alexandru Matei au obţinut, miercuri, medaliile de aur, respectiv de argint, la judo, la Festivalul Olimpic al Tineretului European (FOTE), de la Baku.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Barbara Hagianu a obţinut medalia de aur la categoria 40 de kilograme, după finala cu Muberra Gunes (Turcia), după ce în semifinale a învins-o pe Ghjuliana Ballo (Franţa).

La rândul său, Alexandru Matei (categoria 50 kg) a disputat finala cu Nika Bachiashvili (Georgia), fiind învins, astfel că a încheiat cu medalia de argint.

Tot marţi, la categoria 44 kg, Anne Marie Brebinaru a pierdut meciul pentru bronz cu Marina Vorobeva (Rusia), în timp ce Ioan Dzitac (cat. 55 kg) şi Iasmina Covaciu (48) s-au clasat pe locurile 9.

România a mai obţinut două medalii până acum, tot aur şi argint, la lupte feminine.

La Festivalul Olimpic al Tineretului European (FOTE), de la Baku, participă, între 21-27 iulie, un număr de 103 sportivi români, care au drept obiectiv câştigarea a 8-10 medalii.

Sportivii români concurează la cea de-a 15-a ediţie a FOTE la atletism, ciclism, gimnastică artistică, handbal, nataţie, judo, lupte, tenis şi volei.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.