Meciurile de la Australian Open, care se dispută pe alte terenuri decât cel principal, au fost suspendate, joi, din cauza căldurii de la Melbourne, oraş în care se înregistrează 42 de grade Celsius, la ora transmiterii acestei ştiri

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Între meciurile suspendate se numără şi cel dintre Jiri Lehecka din Cehia, 17 ani, locul 11 ITF, şi Emilio Nava din SUA (tot 17 ani), locul 22 ITF şi cap de serie numărul 13, de pe tabloul de simplu juniori. Această partidă a fost oprită la scorul de 6-7 (5), 6-4, 2-2. Câştigătorul va evolua cu Filip Jianu, în semifinalele competiţiei.

Organizatorii au închis acoperişul pe Rod Laver Arena, pe care s-au disputat semifinalele feminine de simplu, câştigate de Petra Kvitova, cu Danielle Collins, şi Naomi Osaka, împotriva Karolinei Pliskova.

Pa acest teren, de la 10.30, urmează semifinala masculină, dintre Rafael Nadal şi Stefanos Tsitsipas.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.