Meciul Universitatea Cluj - Farul Constanţa din etapa a XI-a a Ligii a II-a a fost amânat după ce la clujeni au fost înregistrate numeroase cazuri de infectare cu noul coronavirus.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"În contextul actualei situaţii epidemiologice din cadrul clubului nostru, Federaţia Română de Fotbal a decis amânarea jocului dintre FC Universitatea Cluj şi Farul Constanţa de marţi, 10 noiembrie. Partida va fi reprogramată la o dată ce va fi anunţată ulterior. FC Universitatea Cluj colaborează în permanenţă cu autorităţile competente pentru gestionarea situaţiei epidemiologice şi revenirea la activitatea competiţională", se arată într-un comunicat.

Şi meciul Rapid - Universitatea Cluj din etapa a X-a a fost amânat după ce la formaţia aredeleană au fost înregistrate 23 de cazuri de infectare cu noul coronavirus, dintre care 18 în rândul jucătorilor.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.