Tehnicianul echipei Rapid, Adrian Mutu, a declarat luni seară, după meciul cu Universitatea Craiova, scor 2-3, că jucătorii săi au greşit, însă adversarii nu au arătat fair-play într-un moment în care ar fi trebuit să o facă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“E o seară ciudată. În prima repriză am făcut un joc bun, mi-a plăcut echipa, iar a doua repriză după eliminarea lor am făcut o mare greşeală, am luat gol, iar apoi nu ştiu de ce s-au oprit băieţii. Jucătorii Craiovei ar fi trebuit să fie fair-play şi să oprească această fază. Erau deja acolo pentru că toată echipa era pe loc. Dacă erau net superiori n-aveam nicio problemă. Aşa mă deranjează foarte tare. În primul rând că ai mei s-au oprit şi pentru că adversarii ar fi trebuit să oprească mingea. La golul doi greşeala ne-a costat, în rest am dominat. Interpretarea fazei la golul trei nu trebuie să o mai repetăm vreodată pentru că, cu băieţii buni nu câştigi niciun trofeu”, a spus Mutu.

El a menţionat că vor fi schimbări la Rapid înaintea noului sezon. “Suntem pe final de sezon, bineînţeles că vor fi schimbări. Facem o evaluare, ştim ce avem de făcut, unde trebuie să intervenim pentru a juca la anul aşa cum vrem să jucăm”.

Formaţia FC Rapid a fost învinsă, luni seară, pe teren propriu, cu scorul de 3-2 (1-1), de echipa Universitatea Craiova, în ultimul meci al etapei a noua play-off-ului Superligii.

Învingătorii au rămas în inferioritate numerică în minutul 47, când a fost eliminat Căpăţînă.

Pentru craioveni au marcat Ivan ’42 (penalti), ’52 şi Creţu ’65. FC Rapid a înscris prin Dugandzic, în minutele 33 şi 59, ambele goluri din penalti.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.