Cristiano Bergodi, antrenorul Rapidului, nu va pleca din Giuleşti şi speră să redreseze echipa pentru meciurile rămase de jucat în play-off.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Un meci incredibil, Am avut ocazii, cu o primă repriză bună, cu multe ocazii mari, dar nu am reuşit să dăm gol. Am avut ocazii şi în a doua repriză. Şi ne-am fi făcut meciul mai uşor dacă am fi marcat în prima repriză. Dezamăgirea e mare pentru că ar fi trebuit să câştigăm. Eu cred că nici o remiză nu era bună, pentru că noi trebuia să câştigăm. Fotbalul se joacă pe goluri şi dacă nu dai gol…

Băieţii au pierdut un pic de încredere, e normal. E un dezastru! Am pierdut din luciditate şi ne-au taxat. [Despre jucătorii scoşi din lot de patron: Djokovic, Albu şi Papeau] Papeau era accidentat. În rest, nu putem vorbi acum, la cald despre jucători! Trebuie să mergem înainte. Nu e uşor, moralul echipei a scăzut mult. Sunt antrenor până când grupul decide. Un antrenor antrenează şi gata. E cel mai greu moment al carierei mele în România”, a declarat Cristiano Bergodi după înfrângerea cu Sepsi, de pe teren propriu, suferită luni seara, scor 0-1.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.