Neluţ Roşu, jucătorul echipei Dinamo, regretă că a fost autorul autogolului care a decis soarta partidei disputate vineri seara, scor 0-1 cu Oţelul, la Galaţi, şi crede că alb-roşii au puterea de a reveni şi de a câştiga puncte.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Joc slab făcut de noi în această seară! Bine, nici adversarul nu ne-a surprins cu nimic, ştiam jocul lor. A fost însă acea lovitură liberă pe care am deviat-o în poartă şi aşa s-a scris istoria meciului. Nu câştigăm puncte, dar nu ne abatem de la drum, ne-a mers sezonul trecut şi o să ne  meargă şi sezonul ăsta. Eu cred că o să vină şi victoria, jucăm un fotbal frumos. Trebuie să rămânem calmi şi să analizăm ce s-a întâmplat. Suferim, dar o să revenim în următoarele partide. O să vină şi acea pauză competiţională. Sperăm să facem o figură frumoasă cu CFR. Le mulţumim fanilor, îmi pare rău că nu reuşim să-i facem fericiţi. Acest lcuru ne doare şi pe noi.

Cred că dacă eram în atac şi deviam acolo mingea, spre poartă, o dădeam cinci metri peste bară, aşa am dat-o în vinclu! O seară neagră pentru mine”, a declarat Neluţ Roşu.

Echipa Oţelul Galaţi a învins vineri seara, pe teren propriu, scor 1-0, formaţia Dinamo Bucureşti, în deschiderea etapei a 11-a din Superligă. Victoria gălăţenilor a venit după autogolul lui Neluţ Roşu, din minutul 37.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.