Florin Pîrvu, antrenorul echipei Petrolul Ploieşti, crede că meciul de joi, de pe Arena Naţională, cu FCSB, s-a rupt în momentul în care adversarii au marcat din penalti.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Puteam să marcăm chiar în primele minute, prin Gicu Grozav, dar din păcate am luat acel gol din penalti şi acolo s-a rupt totul. Până atunci am jucat foarte bine, am reuşit să egalăm... Nimănui nu-i convine să aibă atâtea înfrângeri, mă deranjează, pentru că aşa pierdem încrederea jucătporilor. De altfel şi apelul meu la pauză, în vestiar a fost să rămânem uniţi. Un meci foarte greu ne aşteaptă duminică. Craiova este o echipă puternică, dar sunt convins că vom face tot efortul pentru a reuşi să câştigăm”, a declarat Florin Pîrvu.

Echipa bucureşteană FCSB a învins joi, pe teren propriu, fomaţia Petrolul Ploieşti, scor 4-1, în ultimul meci al etapei a 28-a din Superligă.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.