Florinel Coman, atacantul echipei FCSB, crede că arbitrul a greşit la multe faze ale meciului câştigat duminică seara de bucureşteni, pe Arena Naţională, 3-2 cu FC Botoşani.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Ne gândeam că ne aşteaptă un meci greu chiar dacă jucăm cu ultima clasată. Am început foarte bine meciul, ni l-am făcut uşor, cu gol în minutul 6. Am crezut că totul va fi cum ne doream, dar din păcate nu a fost aşa. Jocul a luat o întorsătură cu acel roşu al lui Nana, dar asta este. El este la primul meci ca titular, ne pare rău pentru el. L-am încurajat la pauză, a început să plângă. Important este că îşi doreşte! L-am văzut că suferea!

Dacă Botoşani joacă aşa în fiecare meci, câştigă lejer play-out-ul. Dacă joacă cum au jucat cu noi, astă seară. Eu îmi ajut echipa, nu sunt egoist, chiar dacă se mai spune lucrul ăsta. Mă bucur mult pentru mine, pentru echipă. A fost presiune, trebuie să simţim presiunea, să învăţăm să jucăm cu presiune dacă vrem să câştigăm meciurile.

Ne-am bucurat aseară de eşecul Rapidului, aşa cum şi ei se bucură la eşecurile noastre. Este o luptă care pe care. Cel mai important este că am reuşit să ieşim foarte bine. E normal să fie nervi, la fotbal dacă nu eşti nervos, mai bine stai acasă. Am avut ieşiri, dar arbitrul din seara asta cred că a greşit la majoritatea fazelor”, a declarat Florinel Coman.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.