Liviu Ciobotariu, antrenorul echipei Sepsi, este convins că formaţia poate să îşi atingă obiectivul: locul 6 şi intrarea în play-off, după victoria obţinută vineri la Voluntari, scor 2-0.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Am avut o posesie mai bună şi situaţii mai bune de a marca. În a doua repriză am cedat posesia, dar sunt bucuros pentru rezultat şi pentru băieţi, îi felicit, pentru că nu avem cum să uităm că am venit după o serie de înfrângeri. Am avut şi şansă, dar am arătat destul de bine în prima repriză. Mai avem însă mult de muncit. Chiar dacă veneam după o perioadă extrem de slabă, suntem aproape de locul şase, pe care îl vizăm”, a declarat Liviu Ciobotariu.

Echipa Sepsi OSK a învins vineri seara, în deplasare, scor 2-0, formaţia FC Voluntari, într-un meci din etapa a 14-a a Superligii. A fost a doua victorie consecutivă pentru oaspeţi.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.