Meciul Elveţia - Ucraina din Divizia A a Ligii Naţiunilor a fost anulat, informează lefigaro.fr.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Partida a fost anulată de autorităţile sanitare din Lucerna, nu de UEFA, după ce în echipa oaspete s-au înregistrat, marţi, încă trei cazuri de infectare cu noul coronavirus, pe lângă cele trei anterioare.

"Din cauza deciziei Departamentului de Sănătate din Cantonul Lucerna de a plasa în carantină întreaga delegaţie a selecţionatei ucrainene, meciul din Liga Naţiunilor dintre Elveţia şi Ucraina nu poate avea loc", se arată pe site-ul federaţiei ucrainene.

În timp ce UEFA şi federaţiile elveţiene şi ucrainene erau dispuse ca meciul să se jaoce, "o decizie privind viitorul acestei partide va fi luată de UEFA”, a adăugat federaţia ucraineană.

Întânirea era programată, marţi, de la ora 21.45, la Lucerna, în ultima etapă a Grupei 4 a Diviziei A a Ligii Naţiunilor.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.